Hape menynë kryesore

Changes

1.100 bytes added, 3 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
{{Fshat (Kosova)
{{Infobox KS fshat| height="200"
|Fshati = Brrut
| foto harta=[[Skeda:Brruti.jpg|300px]]
|Nofka =
| emri=Brrut
|Moto =
| komuna=Dragash
|Flamuri_figura =
| banorë=1462
|Flamuri_artikulli =
| posta=
|Stema_figura =
| telefoni=
|Stema_artikulli =
| lartësia=1100m
|Stema_gjerësia =
| latitude=
|Pamje =
| longitude=
|Përshkrimi i pamjes =
| web=
 
<!--Administrimi-->
|Rajoni = [[Rajoni i Prizrenit|Prizren]]
|Komuna = [[Komuna e Sharrit|Sharrit]]
 
<!--Statistika dhe Transporti-->
|Lartësia =
|Themelimi =
|Vendasit =
|Sipërfaqja =
|Zona Kohore = [[Zona Kohore e Evropës Qendrore|ZKEQ]] ([[UTC+1]])
|Ora Verore = [[Ora Verore e Evropës Qendrore|OVEQ]] ([[UTC+2]])
|Kodi Postal =
|Prefiksi =
|Targa e automjeteve =
 
 
<!--Demografia-->
|Popullsia = 1164
|Dendësia =
 
<!--Harta-->
|Harta_foto =
|Harta_foto_shënimi =
|përshkrimi_harta =
 
<!--Koordinatat Mënyra #1-->
| gjer_g= | gjer_m= | gjer_s= | gjer_dr =N
| gjat_g= | gjat_m= | gjat_s= | gjat_dr =E
<!--Koordinatat Mënyra #2-->
|gjerësia =
|gjatësia =
 
|WebFaqja =
}}