Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:Active editors on Albanian Wikipedia over time.png|thumb|300px|Wikipedianët aktivë dhe shumë aktivë deri në fund të vitit 2015.]]
Numri i wikipedianëve gjithnjë është në rritje e sipër, për momentin shoqëria e tërë wikipediane ka afro 2.5 milion anëtarë, kurse kjo shoqëri në gjuhën shqipe ka '''{{NUMBEROFUSERS}}''' kjo shifër paraqet personat e regjistruar duke mos marr parasysh ata që shkruajnë dhe redaktojnë si anonim e që kanë arritur të redaktojnë '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' artikuj legjitim.
 
===;Përdorues me privilegje===
Disa përdorues kanë drejta të veçanta, duke përfshirë:
* {{NUMBERINGROUP:bureaucrat}} [[Wikipedia:Burokratë|burokratë]]
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh në Wikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore në anglisht për t'u lidhur me shqiptarë të tjerë: [[:en:Category:Wikipedians in Albania|këtu]]. Por nëse jeni anëtarë i ri dhe kërkoni nofkën tuaj atëherë shiko [[Speciale:Listusers|këtu]] (ka shumë konto)''
 
== Përdoruesit sipas vendit ==
;Përdoruesit sipas vendit
* [[:Category:Përdorues sipas vendit|Përdorues sipas vendit]] është një listë kategorike e cila përfshin përdoruesit nga vendi i cili ata vijnë.
* [[Wikipedia:Harta e wikipedianëve]]
 
== ;Përdoruesit sipas gjuhës ==
* [[:Category:Përdorues sipas gjuhës|Përdoruesit sipas gjuhës]], kjo listë kategorike përshin përdoruesit sipas gjuhës që flasin (shkruajnë) dhe sipas të cilës redaktojnë artikujt në wikipedinë shqip.
 
== ;Përdoruesit sipas redaktimeve ==
* [[Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve|Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve]] është një [[listë]] e Wikipedianëve e renditur sipas redaktimeve në [[Wikipedia shqip]].
 
== ;Përdoruesit sipas faqeve të krijuara ==
* [[Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara|Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara]] është një [[listë]] e Wikipedianëve e renditur sipas artikujve dhe faqeve të krijuara në [[Wikipedia shqip]].
 
== ;Të gjithë përdoruesit ==
* [[Speciale:Listusers|Lista e të gjithë përdoruesve të regjistruar]] në [[Wikipedia shqip|Wikipedinë në gjuhën shqipe]]
==Lidhje të jashtme==
* {{facebook|sq.wikipedia.org}}
* {{twitter|wikipedia_sq}}
 
 
[[Kategoria:Wikipedia|Administrat]]