Dallime mes rishikimeve të "Dobroshti"

2 bytes removed ,  6 vjet më parë
rregullim i sintaksës
No edit summary
(rregullim i sintaksës)
|Stema_gjerësia =
|Pamje = <!--Pa ''Skeda:'' në fillim-->
|Përshkrimi i pamjes =
 
<!--Administrimi territorial-->
Bashkëpunimi me komunën e Tearcës Bashkësia vendore e cila ka anëtarë të cilët janë thuajse të gjihtë me fakultete si dhe me tituj shkencorë, kanë dy këshilltarë komunal e i kanë të harmonizuara qëndrimet dhe kërkesat për të mirën e vetë fshatit, të cilën gjë e konfirmon edhe kryetari i kësaj komune Llokman Elezi, i cili deklaron: "Bashkpunimi me Bashkësine vendore dhe me komunën e Tearcës nëpërmjet këshilltarëve nga ky fshat janë shumë të mira, edhe pse fsahti Dobrosht i ka karakteristikat e veta. Për nevojat dhe kërkesat jetika i kanë të harmonizuara veprimet dhe qëndrimet që dëshmon se edhe Këshilli i bashkësisë vendore thuajse të gjitha projektet i koordinon në interes të ndërsjelltë, pra komunë-bashkësi vendore, që bashkërisht të ndihmojnë në të mirën e të gjithve edhe pse presin ende investime në rrafshin e infrastrukturës. Për të ardhmen shprehin dyshim, por prapëseprap ka shenja optimizmi se do të bëhet mirë nëse jetësohet Marrëveshja e Ohrit. Si shumë fshatra, edhe ky fshat me banorët e vetë shpresojnë në ditë më të mira".<ref name=tetova.de/>
 
<!-- == Historia == -->
 
== Shih edhe ==
 
{{MKD-gjeo-cung}}
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Tearcës]]
[[Kategoria:Fshatra në Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë]]
{{Komuna e Tearcës}}
 
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Tearcës]]
[[Kategoria:Fshatra në Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë]]