Ndryshimi mes inspektimeve të "Eqrem Çabej"

98 bytes removed ,  4 vjet më parë
Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Migel Sances Huares) dhe riktheu rishikimin 1581420 nga Hatake: ndryshime te papershtatshme
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Migel Sances Huares) dhe riktheu rishikimin 1581420 nga Hatake: ndryshime te papershtatshme)
* ''[[Sonete (Eqrem Çabej)|Sonete]]'' - 2008
* ''Studime gjuhësore'' I-VIII. Rilindja, Prishtinë 1986
* ''Studime etimologjike në fushë të shqipes''. — Tiranë: Akademia e schkencave e RPS të Shqipërisë, 1976—2014.Tiranë 1976-2006
** [[Studime etimologjike në fushë të Shqipes I|Bleu I]]. — - 1976; [[Studime etimologjike në fushë të shqipes II|Bleu II]]: A—B. —A-B - 1982; Bleu III: C—D. —C-D - 1987; [[Studime etimologjike në fushë të shqipes IV|Bleu IV]]: Dh—J. —Dh-J - 1996; [[Studime etimologjike në fushë të shqipes VI|Bleu VI]]: N—Rr. —N-Rr - 2002; [[Studime_etimologjike_në_fushë_të_shqipes_VII|Bleu VII]]: S—Zh. —S-Zh - 2006; Bleu V: K—M. — 2014.
* ''Hyrja në historinë e gjuhës shqipe. [[Fonetika historike e shqipes]]''. Rilindja, Prishtinë 1970
* ''[[Meshari i Gjon Buzuku]]t (1555). Botim kritik. Pjesa e parë''. Universiteti Shtetëror i Tiranës, Tiranë 1968