Dallime mes rishikimeve të "Jashanica (Klinë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{Fshat (Kosova)
{{Infobox KS fshat| height="200"
|Fshati = Jashanica
| foto harta=[[Figura:noimage.png|140px]]
|Nofka =
| emri=
|Moto =
| komuna=
|Flamuri_figura =
| banorë=
|Flamuri_artikulli =
| posta=
|Stema_figura =
| telefoni=
|Stema_artikulli =
| lartësia=
|Stema_gjerësia =
| latitude=
|Pamje =
| longitude=
|Përshkrimi i pamjes =
| web=
 
}}'''Jashanica''' është një vendbanim në komunën e [[Klina|Klinës]], [[Kosovë]].
<!--Administrimi-->
|Rajoni = [[Rajoni i Pejës|Pejë]]
|Komuna = [[Komuna e Klinës|Klina]]
 
<!--Statistika dhe Transporti-->
|Lartësia =
|Themelimi =
|Vendasit =
|Sipërfaqja =
|Zona Kohore = [[Zona Kohore e Evropës Qendrore|ZKEQ]] ([[UTC+1]])
|Ora Verore = [[Ora Verore e Evropës Qendrore|OVEQ]] ([[UTC+2]])
|Kodi Postal =
|Prefiksi =
|Targa e automjeteve =
 
 
<!--Demografia-->
|Popullsia =
|Dendësia =
 
<!--Harta-->
|Harta_foto =
|Harta_foto_shënimi =
|përshkrimi_harta =
 
<!--Koordinatat Mënyra #1-->
| gjer_g= | gjer_m= | gjer_s= | gjer_dr =N
| gjat_g= | gjat_m= | gjat_s= | gjat_dr =E
<!--Koordinatat Mënyra #2-->
|gjerësia =
|gjatësia =
 
|WebFaqja =
|autotekst =
}}
}}'''Jashanica''' është një vendbanim në komunën e [[Klina|Klinës]], [[Kosovë]].
== Shih dhe këtë ==
* [[Lista e ardhacakëve - Klinë]]
 
[[Kategoria:Fshatra në Kosovë]]
{{Komuna e Klinës}}