Dallime mes rishikimeve të "Madhësitë fizike"

ska përmbledhje të redaktimeve
|Intervali kohor i cili nevojitet për saktësishtë për 9 192 631 770 perioda, për kalimin e atomit të elementit kimik '''<sup>133</sup>Cs''' nga një nivel në tjetrin.</td></tr>
|-
|[[IntezitetiIntesiteti i rrymës elektrike]]
|<math>I</math>
|[[amperi]]
|[[kandela]]
|'''cd'''
|Një kandelë është intesiteti i dritës një një drejtim të caktuar , që një burim i cili prodhon rrezet me frekuencë 540&nbsp;&middot;&nbsp;10<sup>12</sup> herc, dhe intezitetiintesiteti i tyre në këtë drejtim është 1/683 '''W'''eradian.
|}
 
Anonymous user