Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2016"

* Për çmimin ''"Kontribuesi/ja që shkruan të paktën një artikull për secilin shtet pjesëmarrës"'' asnjë përdorues nuk plotëson kushtet, prandaj i ndahet përdoruesit/es të dytë më të mirë.
*Gjithashtu duke qenë që asnjë artikull përveç atyre të Liridonit nuk plotësonte kushtet për të qenë artikull i mirë, dhe meqë Liridoni kishte shprehur që nuk konkuronte për çmim, u konsultuam me Jurinë Ndërkombetare të cilët këmbëngulen që çmimi ti jepej Liridonit gjithësesi për shkak të kontributit të lartë.
** I confirm this. --[[Përdoruesi:Лорд Бъмбъри|Лорд Бъмбъри]] ([[Përdoruesi diskutim:Лорд Бъмбъри|diskutimet]]) 8 qershor 2016 10:08 (CEST)
 
==Shiko edhe==