Dallime mes rishikimeve të "Lëvizja Socialiste për Integrim"

Fixed typo, Fixed grammar, Added links
(rregullim i sintaksës)
(Fixed typo, Fixed grammar, Added links)
Etiketa: Redaktim nga aplikacioni për celular
|kryetar = [[Ilir Meta]]
|krijuar = [[2004]]
|rinia = RiniaLevizja SocialisteRinore për Integrim
|shtypi =
|spektri = Qëndra e majtë
}}
'''Lëvizja Socialiste për Integrim''' (shurtesa politike '''LSI''') është parti politike në [[Shqipëri]]. Emri i plotë i partisë është Lëvizja Socialiste për Integrim dhe inicialet e saj janë LSI, të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Kjo parti u krijua në vitin 2004. Kryetar LSI-së që nga themelimi deri tani është [[Ilir Meta]].
 
== Elementet dalluese ==
Sipas statutit të partisë Lëvizja Socialiste për Integrim është një parti politike, një bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i saj është Lëvizja Socialiste për Integrim ndërsa inicialet e saj janë '''L.S.I.''', të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Simboli i L.S.I.-së është i përbërë nga inicalet L.S.I.. mbi të cilat është vendosur një trëndafil i [[kompozimi|kompozuar]] nga lulja dhe kërcelli me dy gjethe të vendosura në të dy anët e tij. Simboli vendoset në stemën, vulën dhe flamurin e L.S.I. – së.<ref>[http://www.lsi.al/content.asp?id=-1&idd=424 Statut i partisë L.S.I.]</ref>
28

edits