Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Lista e zonave të mbrojtura në Kosovë"

ska përmbledhje të redaktimeve
|përshkrimi = Monument natyror me karakter gjeomorfologjik dhe speleologjik
|vendi = Lypjan
|përdoruesi = Mejtim Bytyçi
|sipërfaqja = 39
|gjerësi = 42.4800669
|përshkrimi = Monument natyror me karakter gjeologjik dhe gjeomorfologjik
|vendi = Mitrovicë
|përdoruesi = Arben Llapashtica
|sipërfaqja = 0.05
|gjerësi =42.939167
|gjatësi =20.918056
|tipi = III
|nëntipi =
|foto = Kristalet_3.jpg
|galeria =
}}