Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Lista e zonave të mbrojtura në Kosovë"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
|përshkrimi = Karakterizohen me lloje të shumta relikte dhe endemike të florës, vegjetacionit dhe faunës. Me vlera të trashëgimisë gjeomorfologjike, gjeologjike, hidrologjike, speleologjike, kulturore, edukativo- arsimore dhe turistike.
|vendi = Prizren Suharekë Kaçanik Shtërpcë, Dragash
|përdoruesi =
|sipërfaqja = 53.47
|gjerësi =
}}
|}
 
==MONUMENT NATYROR (6688.69 / ha )==
{{WLE koka}}
Anonymous user