Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

(→‎Zhvendosjet: seksion i ri)
 
Ndërsa ke bërë edhe disa zhvendosje të tjera por këto si ke përshtatur në shqip, ndoshta sepse ti mendon se ashtu është më mirë të jenë orgjinal: Esma el-Asad, Esma el-Asad etj. Është mirë që në faqen e diskutimit të artikullit të shtosh një temë të re, dhe të përshkruash me një rresht arsyen e zhvendosjes. Pasi që mbas një kohe mund të vij dikush tjetër dhe njëjte ta zhvendosë në një emër tjetër, dhe kështu shkon gjithmonë secili në kokë të vetë.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 22 nëntor 2015 16:18 (CET)
 
== WALUG (votimi për rregulloren) ==
 
Përshëndetje Goelia,
 
[[Wikipedia:Wikimedians of Albanian Language User Group|Wikimedians of Albanian Language User Group]] është një grup i wikimedianëve shqiptarë tashmë i njohur nga Fondacioni i Wikimedias, që aktualisht po përpilon rregulloren/strategjinë e funksionimit. Propozimet, votimi dhe diskutimi për [[Wikipedia_diskutim:Wikimedians_of_Albanian_Language_User_Group#Vizioni_2|Vizionin e User Grupit]] është deri më 23:59 CEST 3 korrik 2016. Jeni i ftuar të jepni propozime/ide ose të votoni për propozimet e dhëna.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 29 qershor 2016 00:05 (CEST)