Ndryshimi mes inspektimeve të "Miguel de Cervantes"

U zëvendësua Cervates_jauregui.jpg me Cervantes_Jáuregui.jpg
(Refuzoi 9 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 62.162.124.161) dhe riktheu rishikimin 1532795 nga Magioladitis: vandalizem)
(U zëvendësua Cervates_jauregui.jpg me Cervantes_Jáuregui.jpg)
{{Infobox shkrimtar
| emri = Miguel de Cervantes
| foto = [[Skeda: CervatesCervantes jaureguiJáuregui.jpg |200px]]
| titulli =
| emri i lindjës =