Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria e Përkohshme e Shqipërisë"

* Dr. [[Petro Poga]] - Ministër i Drejtësisë dhe sistemit Gjyqësor
* Dr. [[Luigj Gurakuqi]] - Ministër i Arsimit
* [[Mid'hat bej Frashëri|Mit'hat Bej Frashëri]] - Ministër i Punëve PublikeBotore
* [[Pandeli Cale]] - Ministër i Agrikulturës
* [[Lef Nosi]] - Ministër i Post-Telegrafit
Anonymous user