Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria e Përkohshme e Shqipërisë"

v
U kthyen ndryshimet e 79.171.53.254 (diskutimet) në versionin e fundit nga Xixa.
v (U kthyen ndryshimet e 79.171.53.254 (diskutimet) në versionin e fundit nga Xixa.)
* Dr. [[Petro Poga]] - Ministër i Drejtësisë dhe sistemit Gjyqësor
* Dr. [[Luigj Gurakuqi]] - Ministër i Arsimit
* [[Mid'hat bej Frashëri|Mit'hat Bej Frashëri]] - Ministër i Punëve BotorePublike
* [[Pandeli Cale]] - Ministër i Agrikulturës
* [[Lef Nosi]] - Ministër i Post-Telegrafit