Dallime mes rishikimeve të "Hoxha (mbiemër)"

alphabetical subpartitioning
[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
v (template used)
(alphabetical subpartitioning)
Persona të dukshëm me këtë emër janë:
 
==A==
* [[Ajet Hoxha]] – (?–), ish-lojtar futbolli shqiptar
* [[Amir Hoxha]] – (1960–), këngëtarja shqiptar
* [[Arsen Hoxha]] – (1949–), arbitër shqiptar
* [[Artan Hoxha (nënkolonel)|Artan Hoxha]] – (1976–), nënkolonel shqiptar
==B==
* [[Bashkim Hoxha]] – (1954–), shkrimtar shqiptar
* [[Bedri Hoxha]] – (?–), politikan shqiptar
* [[Bego Isa Hoxha]] – (1944–1974), pilot shqiptar
* [[Bujar Hoxha]] – (?–?), profesor i shkencave shqiptar
==D==
* [[Daut Hoxha]] – (?–?), luftetarit nacionalist kundra regjimit antishqiptar grek
* [[Dritan Hoxha (gazetar)|Dritan Hoxha]] – (1968–), gazetar shqiptar
==E==
* [[Edmond Hoxha]] – (1975–1997), luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës
* [[Eliza Hoxha]] – (1974–), këngëtarja kosovaro shqiptar
* [[Enver Hoxha]] – (1908–1985), udhëheqësi komunist i Shqipërisë nga viti 1944 deri 1985
==F==
* [[Fadil Hoxha]] – (1916–2001), aktivist dhe luftëtar në Luftën e Dytë Botërore shqiptar
* [[Farudin Hoxha]] – (1916–2001), ish ministri i ndërtimit shqiptar
* [[Fatos Hoxha]] – (?–), deputet shqiptar
* [[Fejzi Hoxha]] – (?–?), mjeku shqiptar
==I==
* [[Ibrahim D. Hoxha]] – (1923–), folklorist dhe publicist shqiptar
* [[Idriz Hoxha]] – (1945–), ushtarak shqiptar
* [[Iljaz Hoxha]] – (1878–1960), mësues shqiptar
* [[Ismail Hoxha]] – (?–), deputet shqiptar
==K==
* [[Korab Hoxha]] – (?–), pedagog i letërsisë ruse
* [[Kushtrim Hoxha]] – (1978–), aktor dhe këngëtar kosovaro shqiptar
==L==
* [[Luan Hoxha]] – (1960–), ushtarak shqiptar
* [[Lutfi Hoxha]] – (1934–), aktor shqiptar në teatër dhe film
==M==
* [[Mehmedali Q. Hoxha]] – (1924–), pedagog dhe gazetar shqiptar
* [[Mira Hoxha]] – (1971–), diplomat shqiptar
* [[Muharrem Hoxha]] – (1954–), aktor komik shqiptar
* [[Mustafë Hoxha]] – (1915–1995), Komandant gjatë dhe pas Luftës së dytë botërore
==N==
* [[Nasredin Hoxha]] – personalitet fiktive
* [[Nazmije Hoxha]] – (1952–2007), këngëtarja shqiptar
* [[Nexhmije Hoxha]] – (1921–), politikan shqiptar
* [[Niko Hoxha]] – (1926–1965), partizan shqiptar
==Q==
* [[Qemal Hoxha]] – (1920–), veteran dhe invalid shqiptar
==R==
* [[Radije Hoxha]] – (1961–), poet dhe gazetar shqiptar
* [[Rexhep Hoxha]] – (1929–), fëmijëve libër autor shqiptar
==Rr==
* [[Rrajmond Hoxha]] – (?–), deputet shqiptar
==S==
* [[Shefqet Hoxha]] – (1934–), mësues shqiptar
* [[Sidni Hoxha]] – (1992–), notar shqiptar
* [[Spartak Hoxha]] – (?–), balerin shqiptar
==Sh==
* [[Shefqet Hoxha]] – (1934–), mësues shqiptar
==Y==
* [[Yll Hoxha]] – (1987–), futbollist kosovaro shqiptar