Hape menynë kryesore

Changes

1 byte removed ,  3 vjet më parë
* [[Ahmet Gashi]] – (1888–1977), gjeograf dhe historian shqiptar
* [[Albana Gashi]] – (1985–), mësues shqiptare
* [[Antonio Gashi]] – (19??–), violonçelist dhe kompozitorëkompozitor shqiptar
* [[Arben Gashi]] – (1978–), aktor kosovar
* [[Atdhe Gashi]] – (1982–), regjisor shqiptar
 
==B==
* [[Besim Gashi]] – (1974–), piktor dhe skulptor shqiptar