Surja el-Bekare: Dallime mes rishikimesh

200 bytes added ,  16 vjet më parë
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
Rreshti 7:
'''Suretu El Bekare''' përbëhet nga gjithsej 286 ( dyqind e tetëdhejtë e gjashtë) ajete Kur'anore duke mos e përfshirë dhe ajetin '''Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!'''.
 
== Elif Lam Mim (<font size="6">الم</font>) ==
Kjo{{PAGENAME}} sure(2), sikur[[Suretu dheAli disaImran]] sure(3), tjera[[Suretu El Ankebutë]] (29), [[Suretu Er Rrum]] (30), [[Suretu Llukman]] (31), [[Suretu Es Sexhde]] (32) janë sure Kur'ananore që fillojnë ajetin e fillomparë vetem me tri shkronja <font size="6">الم</font>, (Elif Lam Mim) kuptimi i sakt i të cilave nuk dihet por që komentuesit e shumtshumtë të [[Kur'ani]]t japin medime të ndryshme ose të ngjashme.
 
== Komente ==