Ndryshimi mes inspektimeve të "Eqrem Kryeziu"

386 bytes added ,  13 vjet më parë
permirsimet janmvalide
(permirsimet janmvalide)
Eqrem Kryeziu lindur më [[15 shkurt]] [[1948]] në [[Prizreni (komuna)|Prizren]], [[Kosovë]] [[politikan]] [[shqiptar]]. Ekremi është Magjistër i Shkencave Filologjike.
 
Që nga themelimi i LDK-së në Kosovë dhe deri në kuvendin e tretë zgjedhorë të degës ka qenë Kryetar i Degës së saj në Prizren. Pas zgjedhjeve Ekremi është zgjedhu si nënkryetar i parë në degën e LDK-së në Prizren.Prishtin Përndryshe që nga viti [[1972]] Eqrem Kryetiu ishte i angazhuar në arsim.
 
Në vitin [[2006]] ai ishte kretarë i komuës së [[Prizreni (komuna)|Prizrenit]]
[[Category:Politikanë shqiptarë]]
[[Category:Kosovar]]
ne kuvendin e tret te ldk esht zgjedhur nenkryetar i par i lidhjes demokratike te kosoves.edhe tash 2007 esht nenkryetar i ldk i zgjedhur tri her radhazi .ne zgjedhjet e para lokale ne kosov te mbajtura ne vitin 2000 esht zgjedhur kryetar komune tash gezon edh emandatin e dy si kryetar komune fitoj ne zgjedhjete dyta te mbajtura ne vit.2003 mban postin e kryetarit te deges se ldk ne prizren
Anonymous user