Dallime mes rishikimeve të "Lojëra të veçanta të fatit"

rregullim i sintaksës
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
v (Fix)
(rregullim i sintaksës)
Lojërat e veçanta të fatit janë lojëra në të cilat individi i kundërvehet organizuesit dhe
pret fitim, varësisht nga lartësia e depozitit të vet dhe e rregullave të lojës. <ref name=KK200435>LIGJIN PËR LOJËRAT E FATIT [http://www.assembly-kosova.org/common/docs/ligjet/2004_35_al.pdf Në amëzën assembly-kosova.org]</ref>
 
Lojërat e veçanta të fatit, janë lojëra në të cilat, më parë nuk përcaktohet fondi i
 
==Burimi i të dhënave==
{{Reflist}}
<small><references /></small>
 
[[Kategoria:Lojëra fati]]