Dallime mes rishikimeve të "Shoqëria Stomatologjike Shqiptare"

→‎top: rregullim i sintaksës
v (Fix)
(→‎top: rregullim i sintaksës)
'''[[Shoqëria]] [[Stomatologjia|Stomatologjike]] [[Shqiptar|Shqiptare]]e''' është formë profesionale dhe shkencore e organizimit të stomatologëve dhe është themeluar me [[25 shtator]] [[2005]] selia e të cilës xhindet në [[Tetovë]], [[Maqedoni]].
 
Aktiviteti dhe funksionimi i Shoqërisë realizohet përmes [[Shoqata Stomatolgjike Apolonia|shoqatës stomatologjike Apolonia]], përmes shoqatave specialistike dhe subspecialistike si dhe përmes shoqatave shkencore të cilat aderojnë në këtë shoqëri. Veprimtaria tekniko-organizative e saj realizohet përmes degëve të saja. Anëtarë të kësaj shoqërie janë mjek-stomatolog shqiptar të pjesëve të ndryshme të botës.