Dallime mes rishikimeve të "Illixha (Sarajevë)"

Shtova dy referenca
(shtova stampen 'pa referenca')
(Shtova dy referenca)
[[Skeda:Ilidza Municipality Location.svg|parapamje|Komuna e Ilixhës]]
[[Skeda:Hotel Bosna, Ilidža (2010).JPG|parapamje|Hoteli Bosna në Ilixhë]]
'''Ilixha''' është komunë që gjendet në Kantonin e Sarajevës.<ref>[http://www.weatherbase.com/weather/weather-summary.php3?s=133531&cityname=Ilidza%2C+Federacija+Bosne+I+Hercegovine%2C+Bosnia+and+Herzegovina&units= Climate Summary for Ilidža]</ref> Sipas regjistrimit të popullsisë të vitit 2013, komuna e Ilixhës përbëhet nga 12 fshatra (bashkësi lokale). Bashkësitë lokale të komunës së Ilixhës janë: Ilixha Qendra, Hrasnica, Kolonia Sokoloviç, Butmiri, Otesi, Stupi, Kodër Stupi, Vreoca, Blazhuji, Rakovica, Lluzhani dhe Osijeku.<ref name="Prehistoric settlement in Butmir">{{cite web |title=Prehistoric settlement in Butmir |author=Kons.gov.ba | date = 25 March 2012| url = http://www.kons.gov.ba/main.php?id_struct=50&lang=4&action=view&id=2500}}</ref>
 
==Referenca==