Dallime mes rishikimeve të "Illixha (Sarajevë)"

No edit summary
[[Skeda:Hotel Bosna, Ilidža (2010).JPG|parapamje|Hoteli Bosna në Ilixhë]]
'''Ilixha''' është komunë që gjendet në Kantonin e Sarajevës.<ref>[http://www.weatherbase.com/weather/weather-summary.php3?s=133531&cityname=Ilidza%2C+Federacija+Bosne+I+Hercegovine%2C+Bosnia+and+Herzegovina&units= Climate Summary for Ilidža]</ref> Sipas regjistrimit të popullsisë të vitit 2013, komuna e Ilixhës përbëhet nga 12 fshatra (bashkësi lokale). Bashkësitë lokale të komunës së Ilixhës janë: Ilixha Qendra, Hrasnica, Kolonia Sokoloviç, Butmiri, Otesi, Stupi, Kodër Stupi, Vreoca, Blazhuji, Rakovica, Lluzhani dhe Osijeku.<ref>{{cite news| url=http://dmc.ssst.edu.ba/ButmirNeolithicCulture/english/ | work=Sarajevo School of Science and Technology | title=Butmir Culture | date=01.09.2016}}</ref>
==Shih edhe==
* [[Kultura e Butmirit]]
==Referenca==
{{reflist}}