Dallime mes rishikimeve të "Coca-cola Bottling Shqipëria"

ska përmbledhje të redaktimeve
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
(Faqe e re: {{Infobox company | name = Coca-Cola Bottling Shqipëria | type = SHPK | traded_as = | logo...)
 
No edit summary
| intl = yes
}}
'''Coca-Cola Bottling Shqipëria''' (njohur si [[Coca-Colacola Bottling Shqipëria|CCBS]]) është një zinxhir i mbushjes së [[Coca-Cola]] në bashkëpunim me Sibeg dhe grupin ACIES<ref>[https://www.sibeg.it/en/azienda/organizzazione/management]</ref> që për momentin operon vetëm në [[Shqipëri]].
 
==Historia==
Coca-Cola Bottling Shqipëria operon në [[Shqipëri]] që ng viti 1994 kur u prodhua dhe shishja e parë [[Coca-Cola]] aty. Përmes zinxhirit të prodhimit dhe rrjetit lokal të biznesit, aty u ndërtua një organizatë me më shumë se 300 punonjës brenda strukturës se saj. Duke marrë parasysh madhësinë dhe shpërndarjen e rrjetit, [[Coca-Colacola Bottling Shqipëria|CCBS]] përfaqëson një nga aktorët kryesorë pro-aktive për zhvillimin e ekonomisë së shqipërisë.
 
==Shijet==