Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

 
Përshëndetje,
Jam munduar së paku qe dy vjet të ju tregoj se në faqet shqipe gjindet disa artikuj të publikuar me kojo-ngjit, pa lejen time si autor por edhe të autorëve të tjerë ku unë kam qenë editor-publikues. Kam bë shumë tentativa për t'i fshi shkrimet në fjalë por pa sukses. është dëm se disa prej studimeve që i kam publikuar unë (jo këtu në Wikipedia) ishin një parapërgatitje për një libër shkencor. Autori i tërhoq shkrimet se JU këtu nuk i morrët parasysh reagimet tona. Kur them JU këtu, mendoj për ata që i rivendosnin pa ndërpre shkrimet që të interesuarit i fshinin. Dobësi e paskrupullt nga ana e Wikipedias. Kur të kem kohë do të ju jap edhe nyjet ku janë botuar shkrimet kundër kësaj politike të juajën. Do të ju jap këtu edhe nyjet e shkrimeve të publikuara me të vjedhur. Sa lehtë e merrni në qafë një autror që ia ka dhëne me vite mundin një vepre. Merrni akoma dhe plasoni në Wikipedia se do bëheni zengina... Të pafytyrë. Zoti ju marroftë! Ka dashur të reagoj në Wikipedian fr që të dukeni më së fundmi, por edhe parap, aju muk jeni dukur?!njerez
?!
:Per cilat artikuj eshte fjala? Mund te perdoresh edhe ti <nowiki>{{grise}}</nowiki> duke treguar nga ku eshte kopjuar per te mundesuar fshirjen. --[[Përdoruesi:Arianit|Arianit]] ([[Përdoruesi diskutim:Arianit|diskutimet]]) 24 prill 2014 20:18 (CEST)
 
Anonymous user