Ndryshimi mes inspektimeve të "Elami"

497 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Vend në lindje të Babilonisë dhe qytetërim i parë i Persisë me kryeqytet në Shushan, megjithëse gjuha e Elamit është më e lashtë se ajo e Persisë. Elami nuk mund të dalë...
(Faqe e re: Vend në lindje të Babilonisë dhe qytetërim i parë i Persisë me kryeqytet në Shushan, megjithëse gjuha e Elamit është më e lashtë se ajo e Persisë. Elami nuk mund të dalë...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user