Ndryshimi mes inspektimeve të "Mari"

514 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Mari ishte qytet i lashtë në Siri. Mari lulëzoi si qendër tregtare dhe shtet qytetëror mes 2900 dhe 1759. Meqenëse ndodhej në rrugën e tregtisë, funksionte si ndërmjetës mid...
(Faqe e re: Mari ishte qytet i lashtë në Siri. Mari lulëzoi si qendër tregtare dhe shtet qytetëror mes 2900 dhe 1759. Meqenëse ndodhej në rrugën e tregtisë, funksionte si ndërmjetës mid...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user