Ndryshimi mes inspektimeve të "Mitanni"

644 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Mitanni ishte një shtet me gjuhë huriane në Sirinë veriore dhe në Anadollinë juglindore që kishte pavarësi nëpër periudhën 1500 –1300 para K. Mitanni hipën në fuqi pas s...
(Faqe e re: Mitanni ishte një shtet me gjuhë huriane në Sirinë veriore dhe në Anadollinë juglindore që kishte pavarësi nëpër periudhën 1500 –1300 para K. Mitanni hipën në fuqi pas s...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user