Ndryshimi mes inspektimeve të "Nubia"

643 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Nubia ishte një krahinë që ndodhej gjatë Nilit ku sot gjendet Sudani verior dhe Egjipti jugor. Nubia ishte me rëndësi për Egjiptin sepse ishte hyrja për tregti me Afrikën. Ish...
(Faqe e re: Nubia ishte një krahinë që ndodhej gjatë Nilit ku sot gjendet Sudani verior dhe Egjipti jugor. Nubia ishte me rëndësi për Egjiptin sepse ishte hyrja për tregti me Afrikën. Ish...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user