Ndryshimi mes inspektimeve të "Skitët"

897 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Skitët ishin një grup i madh nomadësh iranianë dhe evroaziatikë që banonin në stepat evroaziatike nga shek. IX deri në shek.I. Gjuha e tyre i takon degës lindore të gjuhës i...
(Faqe e re: Skitët ishin një grup i madh nomadësh iranianë dhe evroaziatikë që banonin në stepat evroaziatike nga shek. IX deri në shek.I. Gjuha e tyre i takon degës lindore të gjuhës i...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user