Ndryshimi mes inspektimeve të "Faqja kryesore"

- hoqa vdekje së fundmi/ e parëndësishme dhe nuk mund ta mbajmë si duhet të përditësuar
(- hoqa vdekje së fundmi/ e parëndësishme dhe nuk mund ta mbajmë si duhet të përditësuar)
| permbajtja =
{{Wikipedia:Faqja_kryesore/Lajmet}}
<hr style="margin:0.3em 0; background:#c2dfff;" />
{{Wikipedia:Faqja kryesore/Vdekje së fundmi}}
| lidhja = [[:n:Faqja_kryesore|WikiLajme]]&nbsp;<small>&bull;</small>&nbsp;[[Portal:Ngjarjet e tanishme|Ngjarjet e tanishme]] • [[Wikipedia:Faqja_kryesore/Lajmet|[±]]]
| ngjyra_vija =