Ndryshimi mes inspektimeve të "Faqja kryesore"

ska përmbledhje të redaktimeve
(- hoqa vdekje së fundmi/ e parëndësishme dhe nuk mund ta mbajmë si duhet të përditësuar)
| titulli = Fotografia e ditës
| permbajtja =
{{exists |page= Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/{{LOCALMONTH}}/{{LOCALDAY}} | then= {{Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/{{LOCALMONTH}}/{{LOCALDAY}} }}| else= {{Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/0{{#expr:{{LOCALMONTH}} - 9}}/{{LOCALDAY}} }} }}
 
| lidhja = [[Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës|Fotografia e ditës]] • [[Wikipedia:Fotografi perfekte|Fotografi perfekte]] • [[Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/{{LOCALMONTH}}/{{LOCALDAY}}|[±]]]
| ngjyra_vija =