Dallime mes rishikimeve të "Lista e teqeve bektashiane në Shqipëri"

Kam ndryshuar vitin e themrlimit te kesaj Teqeje dhe emerin te cilin mban kjo Teqe
(Kam ndryshuar vitin e themrlimit te kesaj Teqeje dhe emerin te cilin mban kjo Teqe)
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
* 1. Teqeja e Turanit, Korçë, 1812, Baba Saliu.
* 2. Teqeja e Melçanit"Abdullah Baba Melcanit", Korçë, 1716. themeluar nga Hysen Ali Dede , ne vitin 1600,
* 3. Teqeja e Vloçishtit, Korçë, 1912.
* 4. Teqeja e Qatromit, Korçë, 1770, Beqir Efendiu.
Anonymous user