Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e teqeve bektashiane në Shqipëri"

Kam shtuar ne liste , Teqene e Sarandes te cilen nuk e kishin permendur.
(Kam ndryshuar vitin e themrlimit te kesaj Teqeje dhe emerin te cilin mban kjo Teqe)
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Kam shtuar ne liste , Teqene e Sarandes te cilen nuk e kishin permendur.)
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
* 5. Teqeja e Dukaj Tepelenë, 1900 Dervish.
* 6. Teqeja e Frashër Përmet, 1781, Nasibi Tahir Babai.
* 7. Teqeja e Zallit Gjirokastër, 1600 -1700, Sejjid Asim Babai.
* 8. Teqeja e Kodrës ose Shtufit, Gjirokastër, 1800, Baba Hajdar Plaku.
* 9. Teqeja e Baba Zenelit, Gjirokastër, 1790, Baba Zenel Gjoksi.
* 44. Teqeja e Baba Xhaferit, në Borsh, Sarandë.
* 45. Mekami i Imam Hysenit , ne Pavar Permet.
* 46. Teqeja: Reshat Dede Baba , Sarande . Themeluar nga misionari i vetem Bektashi ne keto vite , Hiresia e tij, w-Haxhi Baba Sadik Ibrokodheli ne vitin 2009 .
 
==Referenca==