Ndryshimi mes inspektimeve të "Bang Bang"

* '''Kastorët e Zemëruar'''
* '''Kripto Superqeni'''
* '''Maçoku QenQenIridela'''
* '''Iridela'''
* '''Mitqtë e Engjëllit'''
* '''Përbindëdha dhe Piratë'''
* '''Kërcimtarët e Qiellit'''
* '''W.i.t.c.h. Luftëtaret Mbrojtëse'''
* '''W.i.t.c.h. Luftëtaret Mbrojtëse'''
* XHEKU DHE PIRATET E ISHULLIT.
* '''Toatlisht Spiune'''
* '''Kim Possible'''
Anonymous user