Ndryshimi mes inspektimeve të "Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut"

==== Muzika popullore ====
Ndër kontrubuesit e zhvillimit të Muzikës [[Rock]] në Britani në vitet 1960-1970 ishin [[The Beatles]], shqip ''Beatelsat'', [[Pink Floyd]], [[Eric Clapton]], [[The Rolling Stones]], [[Led Zeppelin]], [[The Who]], [[Queen (bandë)|Queen]], dhe [[Black Sabbath]]. [[Heavy metal]], [[hard rock]] etj. ishin ndër variacionet që pasuan. Në vitet 1980, Bandat Britanike nga skena ''"New Romantic"'' si [[Duran Duran]], [[Depeche Mode]], [[Spandau Ballet]], [[Soft Cell]] dhe [[Ultravox]] ishin kryesoret.
 
=== Teleivizioni ===
{{Kryesor|Televizioni Britanik}}
Anonymous user