Ndryshimi mes inspektimeve të "Mirela Kumbaro"

v (shtova stampen pa referenca pasi mungojne)
Znj. Kumbaro është përkthyese, publiciste dhe eksperte ndër­kombëtare për projekte ndërkulturore dhe për pro­grame kërkimore universitare, të ndërmarra nga organizatat ndërkombtare si Bashkimi Evropian, Or­ganizata Ndërkombtare e Frankofonisë.
 
Mirela Kumbaro në vitin 2013 zgjidhet '''Ministre[[Ministria e Kulturës'''|Ministre e Kulturë]] e Shqipërisë.
 
==Shiko dhe==