Ndryshimi mes inspektimeve të "28 Nëntori - Dita e Flamurit"

ska përmbledhje të redaktimeve
Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe të gjitha tokat shqiptare jashtë kufijve të saj administrativë!
Zoti i bekoftë të gjitha qeniet arbërore!
Gëzuar! Laura mbeti me mull dhe e heku sepse tulka donte te bej vetvrasje
Gëzuar!
Anonymous user