Ndryshimi mes inspektimeve të "Manastiri i Shën Qirjakut dhe Juditës"

Faqe e re: {{Infobox vend historik | emri =Manastiri i Shën Qirjakut dhe Juditës | emri_amëtar = | gjuha_amëtare = | foto = | përshkrimi...
(Faqe e re: {{Infobox vend historik | emri =Manastiri i Shën Qirjakut dhe Juditës | emri_amëtar = | gjuha_amëtare = | foto = | përshkrimi...)
(Pa ndryshime)
38

edits