Dallime mes rishikimeve të "Moda"

230 bytes removed ,  4 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
(ASHJX)
xas\a,c .a,\MX\ZXMMMMMQAAAAADXAX ZXXKLMWXM NBDNDNKQCCNNXKNZCKZ\ JL;SAD; \NJD KSK NKKS KXX SW SAKS XWK KZXo;
{| class="wikitable sortable"
|+
!djiqhSAS;Aqazazackchjhxdnmxnz\mxidjmxnws\c,D
!
!
!
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|}
'''[[Moda]]''' është stili dhe zakoni i përhapur ne një kohe te caktuar. Ne kuptimin e saj me te zakonshëm, "moda" përshkruan stilin me te përhapur te veshjes. Shume lloje te modës janë te përhapura ne kultura te ndryshme ne një kohe te caktuar. Por, e rëndësishme është idea qe kursi i dizajnimit dhe i modës ndryshon shume me shpejt se sa vete kultura si e tere. Dizajnuesit ose stilistet e modës krijojnë dhe prodhojne shume artikuj veshjesh.
 
Anonymous user