Ndryshimi mes inspektimeve të "Amëza informatike"

→‎Amëzat në internet: përmirësime teknike duke përdorur AWB
(→‎Amëzat në internet: përmirësime teknike duke përdorur AWB)
 
Me qëllim të paraqitjeve të punimeve të ndryshme në rrejtin e gjërë (internet), këto punime pregatiten në fleta dhe futen në një amëz e cila bartet në një shërbyes elektronik në rrjetë ku regjistrohet në një adres (domen). Fleta e parë e kësaj adrese zakonisht paraqitet grafikisht para lexuesin dhe i shërben për orientim gjatë shfletimit të amëzës. Kjo fletë nga përdoruesit e internetit thirret me emra të ndryshem sa që ngatërrohet edhe me tërë amëzën. Emërtime më të njohura gjatë bisedave të lira janë Faqja (e internetit), Fleta e internetit, Webpage, Homepage (paraqitje personale) etj.
 
{{info-cung}}
{{veglat informatike organizuese}}
 
[[Kategoria:Vegla informatike]]
 
 
{{info-cung}}
37.617

edits