Dallime mes rishikimeve të "1 Maj"

62 bytes removed ,  4 vjet më parë
{{Muaj 31|prill|maj|qershor}}
 
== NgjarjeSerial ==
* '''Tomi dhe Xherri 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123 123'''
* '''Bob Ndërtuesi 123'''
* '''Arushët kujdestarë'''
* '''Animaniakët'''
* '''P'''ërshëndetje Kai-Len = 1 Maji-9 Maji 2016 =
* = 28 Nentori-5 Dhjetori 2016 =
* '''Ariu në shtëpinë e madhe blu'''
* '''Barni dhe miqtë'''
* '''Tigri Magjik'''
* '''Familja Flinston'''
* '''Tomi dhe Xherri 123 123'''
* Shfaqja e Tomit dhe Xherrit
* Shimpanzetë e Hapsirës
* '''Xhejsoni dhe HeHe-Mans''' '''ronjtë e malit Olimp'''
* Shetitesi I Vogel
* Skuadra E Super Robotëve
* Shfaqja e Tomit dhe Xherrit
* '''Titanët e Rinj'''
* '''Samurai'''
* '''Dora Eksploruesja'''
 
=== FilmatFilm ===
* '''Borëbardha dhe shtatë xhuxhët.'''
* '''Hirushja'''
Anonymous user