Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Liridon"

 
:{{re|Eltoni77}} për cilin artikull është fjala ?--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 30 janar 2017 15:48 (CET)
 
== Request to review a page in sq.wikibooks ==
 
Hello Liridon! Could you please review the page [[:b:Periudha klasike dhe helenistike]]? It seems like vandalised page with some meaningful text, but I cannot be sure. If you have the time, please review the history too [https://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Periudha_klasike_dhe_helenistike&action=history]. Thank you in advance. Regards.[[Përdoruesi:Ah3kal|Ah3kal]] ([[Përdoruesi diskutim:Ah3kal|diskutimet]]) 14 shkurt 2017 17:18 (CET)