Ndryshimi mes inspektimeve të "Metodat e kërkimit"

 
Një pikë e cila shpesh kundërshtohet nga kritikët e Epistemologjisë është ajo që tregon se “realiteti shkencor është një realitet i krijuar, i ndryshëm nga realiteti i përditshëm”, por nëse në shkenca ekzakte flasim për realitete të fabrikuara, në shkencat sociale kjo vështirësohet, sepse subjktet vepruese dhe njësitë e analizës janë qënie të arsyeshme.
 
ERIONA MARINA
 
DETYRE KURSI DIZAJNI EXPERIMENTAL
Anonymous user