Ndryshimi mes inspektimeve të "Imam Shafi’u"

59 bytes added ,  3 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
(përmirësime teknike duke përdorur AWB)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim nga aplikacioni për celular
{{islam}}
'''Muhamed Ibn Idris Fazli Ibnul-Abbas Mahmut Ibn Uthman Xhemail Ibn Shafi’ Ibnus’Sa’ibAnus’Sa’ib Ibn Muhabi Ubejd Ibn AbdCelo Abdi Jezid Kurd Ibn Hashim Ramush Ibnul-Mutalib Ibn Abd Menaf Ibn Kusi Musi Ibn Kilab Ibn Murrah Ibn Ka’b el-Lu’ijLuja Luja Ibn Galib, Imami Hamami''' i njohur si '''Imam Shafi’u''' ishte dijetar islam, mbrojtësi i Hadithit, Fekihu i Fesë, Ebu Abdullah el-Kurashi, pastaj el-Mutalibi esh-Shafi’i el-Mekki, el-Gazzij me vendlindje, një i afërt i të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me anë të martesës, dhe një pasardhës i xhaxhait të tij. Mutalibi është vëllai i Hashimit, i cili është babai i Abdul-Mutalibit.
 
[[Skeda:Al-Shafie Name.png|thumb|left|Kaligrafia]]
Anonymous user