Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

Albanian-Latin name (not Italian-Latin): Shqipëria = Aquilia ( < aquila )
(Albanian-Latin name (not Italian-Latin): Shqipëria = Aquilia ( < aquila ))
 
mendoj qe popullsia e shqiperise duhet te ndryshoje sepse tani janë duke marre popullsinë e shqiperise dhe ajo duhet te ndryshojnë
 
== Albanian-Latin name (not Italian-Latin) ==
Shqipëria = Aquilia ( < aquila )