Dallime mes rishikimeve të "Lista e ministritë e Shqipërisë"

Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga Anton Gjoka dhe 92.60.18.12) dhe riktheu rishikimin 1231594 nga Visi90
(→‎Burimet: http://www.peshkupauje.com/2013/07/qeveria-e-re-rama-shpall-emrat-e-19-ministrave)
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga Anton Gjoka dhe 92.60.18.12) dhe riktheu rishikimin 1231594 nga Visi90)
{| class="wikitable"
|-
! Ministria !! Ministri/Ministre !! Partia
!
|-
Kryeministër: Edi Rama (PS)
| Kryeministri || [[Sali Berisha]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
Zv/Kryeministër: Niko Peleshi (PS)
|-
 
| Zëvendëskryeministër || [[Edmond Haxhinasto]] || [[Lëvizja Socialiste për Integrim (Shqipëri)|Lëvizja Socialiste për Integrim]]
MINISTRITË: 
|-
1. Ministria e Financave: Shkëlqim Cani (PS)
| [[Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës e Shqipërisë|Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës]] || [[Nasip Naço]] || [[Lëvizja Socialiste për Integrim (Shqipëri)|Lëvizja Socialiste për Integrim]]
2. Ministria e Brendshme: Saimir Tahiri (PS)
|-
3. Ministria e Mbrojtjes: Mimi Kodheli (PS)
| [[Ministria e Brendshme e Shqipërisë|Ministria e Brendshme]] || [[Bujar Nishani]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
4. Ministria e Jashtme: Ditmir Bushati (PS)
|-
5. Ministria e Integrimit: Europian Klajda Gjosha (LSI)
| [[Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë|Ministria e Mbrojtjes]] || [[Arben Imami]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
6. Ministria e Drejtësisë: Nasip Naço (LSI)
|-
7. Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes: Arben Ahmetaj (LSI)
| [[Ministria e Integrimit e Shqipërisë|Ministria e Integrimit]] || [[Majlinda Bregu]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
8. Ministria e Energjisë dhe Industrisë: Damian Gjiknuri (PS)
|-
9. Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit: Eglantina Gjermeni (PS)
| [[Ministria e Financave e Shqipërisë|Ministria e Financave]] || [[Ridvan Bode]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
10. Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës: Edmond Haxhinasto (LSI)
|-
11. Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave: Edmond Panariti (LSI)
| [[Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë|Ministria e Punëve e Jashtme]] || [[Edmond Haxhinasto]] || [[Lëvizja Socialiste për Integrim (Shqipëri)|Lëvizja Socialiste për Integrim]]
12. Ministria e Shëndetësisë: Ilir Beqja (PS)
|-
13. Ministria e Arsimit dhe Sportit: Lindita Nikolla (PS)
| [[Ministria e Drejtësisë e Shqipërisë|Ministria e Drejtësisë]] || || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
14. Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë: Erjon Veliaj (PS) 
|-
15. Ministria e Kulturës: Mirela Kumbaro (PS) 
| [[Ministria e Punëve Publike dhe Transportit e Shqipërisë|Ministria e Punëve Publike dhe Transportit]] || [[Sokol Olldashi]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
16. Ministria e Mjedisit: Lefter Koka (LSI)
|-
 
| [[Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Shqipërisë|Ministria e Arsimit dhe Shkencës]] || [[Myqerem Tafaj]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
MINISTRAT E SHTETIT: 
|-
17. Ministër për Inovacionin dhe Administratën Publike: Milena Harito (PS)
| [[Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Shqipërisë|Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta]] || [[Spiro Ksera]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
18. Ministër për Çështjet Vendore: Bledi Çuçi (PS)
|-
19. Ministër për Marrëdhëniet me Parlamentin: Ilirjan Celibashi (PS)
| [[Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë|Ministria e Shëndetësisë]] || [[Petrit Vasili]] || [[Lëvizja Socialiste për Integrim (Shqipëri)|Lëvizja Socialiste për Integrim]]
|-
| [[Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit e Shqipërisë|Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit]] || [[Genc Ruli]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
|-
| [[Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Shqipërisë|Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]] || [[Ferdinand Xhaferaj]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
|-
| [[Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave e Shqipërisë|Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave]] || [[Fatmir Mediu]] || [[Partia Republikane Shqiptare|Partia Republikane]]
|-
| [[Ministria për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit e Shqipërisë|Ministria për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit]] || [[Genc Pollo]] || [[Partia Demokratike e Shqipërisë|Partia Demokratike]]
|}
 
== Burimet ==
* [http://www.keshilliministrave.al/?fq=showcabzvm Lista në adresën interneti i Këshillit e Ministrave]
* http://www.peshkupauje.com/2013/07/qeveria-e-re-rama-shpall-emrat-e-19-ministrave
 
[[Kategoria:Politikë]]