Dallime mes rishikimeve të "Shqiptar (Emërtim)"

No edit summary
[[File:Anti-Albanian Inscription.png|thumb|Mbishkrim në Maqedoni, ku lexohet: "Vdekje Šiptari"]]
 
Termi '''Šiptar''' (Shiptar) në gjuhën Serbe dhe atë Maqedonase (Шиптар) përdoret si një ofendim dhe ka përmbajtje tejet negative kundrejt shqiptarëve. Në gjuhët e sllavëve te jugut emërimi zyrtar për shqiptarët është ''Albanac'' (shumës: ''Albanci'').
16

edits