Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Inflacioni"

1 INFLACIONI DHE DEFLACIONIINFLACIONI DHE DEFLACIONI 2. 2 KUPTIMI I INFLACIONITKUPTIMI I INFLACIONIT • Inflacioni përgjithësisht përkufizohet si një rritje e vazhdueshme e nivelit të cmimeve të mallrave dhe shërbimeve • Me inflacion duhet kuptu
(1 INFLACIONI DHE DEFLACIONIINFLACIONI DHE DEFLACIONI 2. 2 KUPTIMI I INFLACIONITKUPTIMI I INFLACIONIT • Inflacioni përgjithësisht përkufizohet si një rritje e vazhdueshme e nivelit të cmimeve të mallrave dhe shërbimeve • Me inflacion duhet kuptu)
(Pa ndryshime)
Anonymous user