Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjuha greke"

fix
(fix)
{{Infobox Gjuha
|shtet = [[Greqia|Greqi]], [[Qipro]], [[Shqipëria|Shqipëri]], [[Italia|Itali]], [[Turqi]], [[Rumania|Rumani]], [[Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë|Ish Republikë Jugosllave e Maqedonisë]], [[Bullgaria|Bullgari]], [[Gjermania|Gjermani]], [[Suedia|Suedi]], [[Shtetet e Bashkuara të Amerikës|Shtetet e Bashkuara]], [[Kanada]], [[Rusia|Rusi]], [[Ukrainë]], [[Gjeorgjia|Gjeorgji]], dhe vende të tjera.
|vendi = Evropa Lindore