Ndryshimi mes inspektimeve të "Álvaro Morata"

Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 217.73.143.206 dhe 79.106.109.174) dhe riktheu rishikimin 1720071 nga Mr Robot
(Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 217.73.143.206 dhe 79.106.109.174) dhe riktheu rishikimin 1720071 nga Mr Robot)
| height = {{convert|1.87|m|ftin|0|abbr=on}}<ref>{{cite news|url=http://www.juventus.com/juve/en/campo/giocatori-e-staff/prima/giocatori/attaccanti/009morata|title=Álvaro Morata|work=Juventus F.C|accessdate=25 Shkurt 2015}}</ref>
| position = [[Sulmuesi (futboll)|Sulmues]]
| currentclub = Ac[[Real MilanMadrid C.F.|Real Madrid]]
| clubnumber = 21
| youthyears1 = 2005–2007 | youthclubs1 = [[Atlético Madrid]]
| years2 = 2010–2014 | clubs2 = [[Real Madrid C.F.|Real Madrid]] | caps2 = 37 | goals2 = 10
| years3 = 2014–2016 | clubs3 = [[Juventus F.C.|Juventus]] | caps3 = 63 | goals3 = 15
|years4 = 2016- | clubsclubs4 Ac= [[Real Madrid C.F.|Real MilanMadrid]] | caps0caps4 = 012 | goals0goals4 = 05
| nationalyears1 = 2009 | nationalteam1 = [[Kombëtarja spanjolle U–17 e futbollit|Spanja U–17]] | nationalcaps1 = 6 | nationalgoals1 = 2
| nationalyears2 = 2010 | nationalteam2 = [[Kombëtarja spanjolle U–18 e futbollit|Spanja U–18]] | nationalcaps2 = 2 | nationalgoals2 = 3